reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Caminada "Obrim Somriures"

11/06/2017

La tercera de les caminades Rutes Reus, impulsada per la regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, tindrà finalitat solidaria a benefici de la Fundació Bara, i comptarà amb col·laboració extraordinària del Reus Deportiu.

El recorregut d’aquesta caminada serà per la zona est de la ciutat, i transcorrerà, pràcticament en la seva totalitat, per camins i rieres de baixa dificultat. Hi haurà dos itineraris: el recorregut curt serà de 6,1km i el llarg de 11,6 km. Els recorreguts comptaran amb el suport logístic de la secció excursionista de l’entitat roig i negra. La caminada sortirà de la Plaça Anton Borell (Parc Sant Jordi) en direcció el camí de la Selva, arribant fins el camí del Mas de Caselles i tornant per la riera de l’Albeurada. El recorregut curt retallaria pel camí del Burgar i camí de Valls.

El Reus Deportiu ha programat un seguit d’activitats esportives, lúdiques i d‘animació que els caminadors podran gaudir a la tornada. Entre altres, body combat, tonificació i zumba adreçades a tots els públics i que es desenvoluparan a la mateixa plaça Anton Borrell. 

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden formalitzar mitjançant l’enllaç de les Rutes Reus de les webs www.reusesport.cat o a http://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/inscriu-te

Les inscripcions són gratuïtes i les aportacions voluntàries a la Fundació Bara es podran fer directament a la sortida o arribada de la caminada.

782e91_63a87b0b5feb4234984a18ab2ffeb4b9-mv2.jpg

logo_obrim_somriures.jpg