reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

1a Cursa Grup Oliva "Herois per l'Alzheimer"

22/04/2018

La primera edició de la cursa popular “Herois x l'Alzheimer”, és un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l'Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus i té l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte. La participació es pot fer en format de "running" o de caminada.

 

Inscripcions
A partir del dia 22 de febrer es poden fer les inscripcions a la cursa a les oficines de Peugeot Joaquín Oliva (carretera de Salou, km. 1) i a les dependències de Protego Correduría de Seguros (carrer de l'Amargura, 36-38), i el 21 d'abril es portarà a terme el lliurament de dorsals.  .

El recorregut serà de 5 quilòmetres (corrent o caminant) i els drets de participació i aportació solidària són de 10 euros (5 euros en cas d'aportació a fila zero).

S'han programat actes paral·lels a la cursa durant la jornada del dia 22 perquè famílies i acompanyants puguin afegir-se a l'esdeveniment: com són zumba, activitats infantils i altres.

logogrupoliva.png