reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Gimnàs Pavelló Olímpic Municipal

01/09/2015
  • SALA DE FITNESS 

El gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal compta amb una àmplia sala de fitness amb diferents tipus de màquines per a la pràctica de l'exercici físic. A més d'una sala polivalent per a realitzar classes dirigides.  L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7:30h a 22:00h, excepte en períodes especials com Nadal, Setmana Santa, vigílies de festiu i l’estiu (consultar horaris al 977 010 888).  Un tècnic o tècnica especialitzats us assessorarà en tot el que es refereixi a l’ús dels aparells de sala, i a les activitats i serveis més interessants i a l’elaboració i al seguiment de programes d’entrenament i de condicionament físic personalitzat.

  • ACTIVITATS ESPORTIVES PER A TOTHOM

Activitats de sala per a infants i joves, per a adults i per a majors de 55 anys.  la inscripció a aquestes activitats pot ser a una activitat concreta, o bé a la modalitat de forfet que té l'avantatge de permetre una gran flexibilitat horària i l'accés a un ampli ventall d'activitats durant el dia.

Descarrega't l'horari

 

 

  •  ALTRES ACTIVITATS

 

 

  • SERVEI DE FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ

Diferents tractaments duts a terme per un fisioterapeuta, amb possibilitat de bonus per una, cinc o deu sessions.  La valoració inicial és gratuita.

 

Consulteu descomptes i promocions a la nostra Oficina d'Atenció a l'Usuari.

 

 

Fitxers Relacionats: 
Tipus Activitat: 
Activitats de temporada
Pavelló Olímpic Municipal