reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Bicicletada Popular 2018

14/10/2018

La bicicletada pretén promocionar l'ús de la bicicleta a la ciutat amb finalitat solidària.

Esdeveniment concebut com un espai de relació lúdic i festiu per compartir un matí esportiu i solidari. L’activitat consisteix en un recorregut pels participants en bicicleta totalment urbà de 5,5 quilòmetres i diverses activitats complementàries esportives i d’animació que s’allargaran durant tot el matí.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a través del lloc web de la bicicletada o al CC La Fira del 9 al 14 d’octubre. La inscripció requerirà l’aportació d’un donatiu de 5 euros destinat íntegrament a la Fundació Noelia i els participants disposaran de l’assegurança, el dorsal solidari i la participació en sortejos que donaran opció a diferents obsequis.

La plaça de l’Univers, punt de sortida i arribada
La Plaça de l’Univers serà el punt de sortida i arribada i disposarà de diferents elements esportius, inflables i d’animació adreçats a tots els públics, a més d’activitats esportives diverses i altres propostes lúdiques. La bicicletada, a més, reivindicarà el dret a gaudir d’una circulació segura dels practicants d’aquest esport.

El recorregut passarà per la riera Miró fins a l'Avinguda de Jaume Primer, plaça d'Hèrcules, carrer de Misericòrdia, passeig de Prim, plaça de les Oques, carrer de Sant Joan, tomb de ravals, plaça de la Llibertat i avinguda de Sant Jordi, amb final novament a la plaça de l'Univers.

La Fundació Noelia és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Catalunya, de caràcter internacional i adscrita a FEDER (Federació Espanyola de malalties rares) i ORPHANET (un portal dedicat a oferir informació i serveis per afectats de malalties rares). La Fundació Noelia destina els seus esforços a donar a conèixer la realitat dels nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI i a recaptar fons per avançar en la investigació i trobar cura per a tots els afectats que pateixen aquesta greu malaltia degenerativa.

Els participants a la bicicletada rebran un val personal i intransferible de descompte del 20% per la participació a la prova Ciclista Gran Fondo Polar La Mussara – Reus que es disputarà la propera primavera.

 

cartell_la-fira-mesvida-bicicletada-001.jpg