reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada Popular Reus - Vila-seca - La Pineda

24/04/2022

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, a través de Reus Esport i Lleure, continua amb el cicle de caminades populars “Rutes Reus”, amb un recorregut a peu entre Reus i la Pineda. Aquesta acció s’emmarca en el programa de promoció de l’exercici físic i l’esport per la salut que impulsa l’Ajuntament amb la complicitat d’altres agents esportius, socials i de l’àmbit de la salut i que s’ha batejat com a “Reus de Bon Cor”.

24 d’abril, Caminada Popular Reus - Vila-seca - la Pineda
Aquesta caminada amb un itinerari a l’abast de tothom i amb recorregut únic, sortirà del parc de Mas Iglesias i arribarà al passeig de Pau Casals de la Pineda (Vila-seca), als Pins de Mariscal (l’organització facilitarà servei de bus per fer la tornada cap a Reus).

Descripció del recorregut Reus-la Pineda
El recorregut previst diumenge 24 d’abril té una distància de 12,7 km i d’una durada aproximada de 2 hores, combina trams urbans amb trams de camins i passa pel barri de la Plana, la localitat de Vila-seca i acaba a la Pineda.  Està previst un punt d’avituallament a la Torre d’en Dolça

Inscripcions

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports que gestiona la inscripció.

cartell_cp_24_dabril.jpg