reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Caminades Populars 2017

 

Em plau presentar-vos el calendari de les caminades populars del cicle “Rutes Reus” per aquest any 2017, amb l’objectiu de donar continuïtat a les caminades desenvolupades l'any passat.  El 2016 les caminades van comptar amb una gran participació i es va assolir una mitjana de 600 participants per caminada, mostra inequívoca de l’encert organitzatiu i  l’interès que genera de l’activitat.

Aquest any incorporem una nova caminada, la d’hivern, que encetarà el cicle el dia 12 de febrer, diumenge, amb la caminada en ruta Vilaplana – Reus com a recorregut llarg i Maspujols – Reus com a recorregut curt.

A l’abril repetirem un altra caminada en ruta, en aquest cas amb un únic recorregut: Reus – Vila-seca – Platja de la Pineda.

En aquest web hi trobareu tota la informació d’aquestes caminades i de les que s'organitzaran al  llarg de l'any, a les que us animem a participar. Com a incentiu incorporarem un control de participació i el sorteig de diferents obsequis entre els que, a finals de 2017, hagin participat en les 5 caminades programades.

Us esperem doncs a les caminades 2017 i us animem a mantenir un estil de vida saludable mitjançant la pràctica d’exercici físic de manera regular.

 

Jordi Cervera Martinez

Regidor d’esports

President Reus Esport i Lleure SA

 

Per a més informació i inscripcions: Calendari i inscripcions Caminades Rutes Reus 2017