reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Copa Intercontinental Hoquei Patins

15/12/2017

La Copa Intercontinental de hoquei patins estrena format amb una competició a quatre que es disputarà divendres 15 i dissabte 16 de desembre al Pavelló Olímpic Municipal. L’organització de l’esdeveniment esportiu s’emmarca en la vocació del Govern de Reus per aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat.

Aquesta competició comptarà en aquesta edició amb dos representants europeus, un sud-americans i un pendent de confirmació, té previst que en properes edicions es disputi amb els guanyadors de les copes intercontinentals d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia, en una vocació de la FIRS d’internacionalitza l’hoquei patins també en la modalitat de clubs.

Reus ha presentat una candidatura que vol aplegar, a més d’aquesta competició, el record i celebració dels 25 anys dels Jocs Olímpics on la ciutat de Reus va tenir un protagonisme destacat, per aquest motiu també organitzarà un partit entre amics d’Avecilla versus amics de Cairo, jugadors que varen jugar la final olímpica el 92’ amb les seleccions d’Espanya i Argentina i que eren jugadors del Reus Deportiu. També es realitzarà un acte de retrobada i homenatge als voluntaris protagonistes d’aquella fita històrica.

 

 
intercont.jpg