reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Cursa de la Dona de Reus

05/05/2019

A la Cursa de la Dona de Reus es fa un recorregut de 4,4 quilómetres de circuit urbà, a més d'una cursa preliminar pels més petits i animacions diverses a la mateixa plaça i en diversos punts del circuit.

Inscripció

La inscripció dóna dret a la participació, dorsal personalitzat (inscripcions realitzades abans de dimecres 24 d’abril), samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d'accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores, animació de la cursa i diploma en línia amb temps de cursa.

El benefici de la recaptació es destinarà a la FUNCA i el grup de recerca en oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l'activitat física entre les dones.

Recollida de dorsals

La recollida de dorsals es realitzarà en un espai al Centre Comercial Carrefour on es rebrà la bossa de la corredora i el dorsal durant la tarda de dijous 2 i divendres 3 de maig amb horari de 17:00 h a 21:00 h i durant tot el dia de dissabte 4 de maig amb horari de 10:00 h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:00 h.  També es podrà fer a la mateixa Plaça de la Llibertat el diumenge 5 de maig amb horari de 9:00 h a 10:45 h.

També s'ha organitzat una cursa infantil a les 10:30 h. Hi podran participar nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà de 500 metres (aproximadament).

LA GALETA DE LA CURSA DE LA DONA DE REUS

Forn Sistaré vendrà als seus establiments la Galeta de la Cursa de la Dona i els diners recaptats aniràn directament a FUNCA.

 

Inscripcions online: Cursa de la Dona Reus 2019

Inscripcions presencials als establiments col·laboradors

A partir de dissabte dia 6 d'abril

ESPORTS ARMOBAL

RECUPERA'T

REUS DEPORTIU

CLUB TENNIS REUS MONTEROLS

C.N. REUS PLOMS

CURVES REUS

BODY VIU

CHOIS SPORT

ANYTIME FITNESS

ESCOLA AURA

VIATGES ALEMANY

PAVELLÓ OLIMPIC MUNICIPAL DE REUS

cartell_15.jpg