reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

CURSA DE LES DONES 2023

07/05/2023

La Cursa de les Dones de Reus, organitzada per la regidoria d’Esports a través de l’Oficina de l’Esport Femení, torna el proper de 7 de maig als carrers de Reus.

La recaptació d’aquesta edició anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 29 anys. Els seus objectius són donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, afavorir la educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer a través del web www.cursadonareus.cat . El preu és de 12€ per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica de la 11a edició, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores i animació de la cursa.

Aquest any la cursa estarà limitada inicialment a 2.000 participants. L’organització habilitarà punts d’inscripció presencial a partir del 8 de març.

També s’ha organitzat una cursa infantil a les 10:00h. Hi podran participar nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.

Participació de Voluntaris

La participació dels voluntaris en la cursa és vital pel seu bon desenvolupament i per això, com cada any, l’organització fa una crida als voluntaris i voluntàries que vulguin participar-hi.

Dorsal 0

Des de fa uns anys, a la Cursa de les Dones es dona l'opció de participar solidàriament encara que no es pugui assistir a través de l'aportació al Dorsal 0, l'import íntegre d'aquesta aportació anirà a la Lliga contra el Càncer.

Recollida de samarreta i dorsal

La recollida de la samarreta i dorsal es farà al Polilleuger Alberich i Casas

Divendres 5 de maig de 9:00h a 21:00h ininterrompudament

Dissabte 6 de maig de 9:00h a 21:00h ininterrompudament.

No es lliuraran dorsals el mateix dia de la cursa.

 

cursa_de_les_dones_-_cartell.jpg