reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

I Canicròs de Reus i passejada solidària

24/11/2019

Aquesta és la primera edició d'una prova esportiva a Reus, amb la qual es vol promoure la sensibilització social cap a l’esport i el respecte als animals. L'esdeveniment és també, alhora, una iniciativa solidària i un homenatge a una treballadora de l'Ajuntament, apassionada per l'esport i pels gossos, que va morir en accident de trànsit el passat mes de gener

Serà una jornada amb diferents activitats, per compartir temps de diversió i esbarjo practicant esport amb les pròpies mascotes.

Canicròs: hi haurà una cursa d’adults i una taller d’iniciació dirigit tant a adults com a nens. El recorregut serà d’entre 5 i 7 km; i es farà sobre terra, per camins del terme municipal de Reus.

A banda de les curses de canicròs, hi haurà una passejada popular i solidària, dirigida tant a les persones que la vulguin fer acompanyades de les mascotes, com per a les persones que la vulguin fer soles. El que es pretén és que hi hagi la màxima participació possible.

07:30 – 08:45   Recollida de dorsals i control veterinari.

08:50   Control i entrada a la zona esportiva*

09:00    Sortida Canicròs

09:30 -10:00    Sortida Passejada

10:30 – 12:00 Tallers

11:30  Entrega de premis del Canicròs i obsequis sortejats

12:00 Cloenda

Aquests horaris són aproximats.

*En  funció del nombre de participants, la sortida es realitzarà de forma esgraonada, per calaixos.

Samarreta commemorativa

La samarreta dels corredors va inclosa en la inscripció. Les persones que no participin en el canicròs i que tinguin interès en adquirir la samarreta pel preu de 10€, han de reservar la seva talla inscrivint-se a la passejada gratuïta.

L’organització no pot garantir a les persones que no n’hagin fet la reserva que hi hagi  samarretes a la venda disponibles  el dia de l’esdeveniment.