reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Mitja Marató Virtual

10/12/2017

Enguany es vol mantenir viu l'esperit de la Mitja Marató i s'ha decidit fer una aposta molt innovadora presentant la primera edició de la Mitja Marató "Virtual" de Reus. Ens reinventem per seguir avançant, ens reinventem per seguir creixent, ens reinventem per oferir nous conceptes i noves fórmules, perquè el de sempre, segur que és bo, però ser arriscat per estar al capdavant de les novetats, és quelcom que ens fa pessigolles i ens dóna un plus per seguir empenyent amb força.

Avui en dia que està tant present a les nostres vides el concepte "virtual" aquesta marató us ofereix la possibilitat de ser els primers a participar en aquest tipus de prova. Aquesta prova vol ser la demostració que es pot jugar amb tots els conceptes i oferir un nou producte als aficionats al món del running. Fes dues curses a la vegada, corre un 10K de forma individual i juntament amb un company participa en la Mitja Marató Virtual.

Innovació, creativitat, gosadia, embranzida per afrontar nous reptes, 

Es pot participar de forma individual a la cursa BBVA-CX REUS 10K, però tambè es pot  fer la Mitja "Virtual" fent la inscripció a la modalitat Mitja "Virtual" / Equips.  Només has de formar un equip de 2 participants, es sumaran els temps, dels 10K, i s'aplicarà un logaritme del temps que podríeu fer en els 1097 metres que falten per cobrir la distància de la Mitja Marató i sortirà un temps que us pot proclamar guanyadors de la Mitja de Reus VIRTUAL.

Posats a fer canvis, que millor que fer un gran canvi al recorregut de la cursa.

Amb sortida a Castellvell i passant pel centre de la ciutat amb el clàssic Tomb de Ravals i acabant a la Plaça de la Llibertat, us presentem un recorregut que ús farà gaudir d'una gran cursa i on els registres es prometen espectaculars.

Inscripcions a www.tretzesports.org

10km.png