reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Olimpíada Escolar 2018

06/04/2018

L'Olimpíada Escolar és un programa esportiu, encarregat a Reus Esport i Lleure per la Regidoria d'Esports, que es realitza en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp.

Enguany comptarà amb 48 centres educatius, que del 6 al 29 d’abril ompliran d’activitats les diferents seus. La competició esta reservada per a les categories aleví i benjamí, amb dues activitats per adults que aquesta edició a més del cros familiar incorpora el bàsquet 3 x 3 per a pares i mares.

La 36a Olimpíada Escolar de Reus comptarà amb 16 modalitats esportives, amb la incorporació de l’hoquei 3x3. També s'ha presentat com a novetat destacada la incorporació d’una jornada d’atletisme amb la participació dels guanyadors de les jornades atlètiques de l’olimpíada que competiran davant els convidats internacionals UFOLEP Aude de França i USIP del Piamont italià.

La jornada de cloenda també amb la participació dels grups internacionals convidats es desenvoluparà al Parc del Roquís amb la disputa del cros familiar, una novetat de l’edició 2017 que va tenir una molt bona acollida.

Les competicions tindràn lloc al Reus Deportiu, Club Natació Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, i el Col·legi Pare Manyanet, a més de l’espai de la llotja de la Cambra de Comerç (pl. de Prim), que donarà cabuda a la competició d’escacs, la plaça Anton Borrell (on es faran les bitlles catalanes el dia 25 d’abril coincidint amb el dia internacional de l’activitat física al carrer) i les instal·lacions municipals del Pavelló Olímpic Municipal, el polilleuger Ciutat de Reus, i els camps de futbol del Reddis, Districte Vè, Pastoreta, Mas Iglesias i Estadi Municipal, a més del Parc del Roquís al polígon AgroReus pel cros familiar final.

Més informació d'aquesta edició a 36ena Olimpíada Escolar de Reus 2018

cartell_olimpiada_0.jpg