Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

30 centres educatius participen al programa "Cap nen sense saber nedar"

09/11/2018

Un total de 30 centres educatius de la ciutat han iniciat la participació en una nova edició del programa "Cap nen sense saber nedar", que organitzen la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i la societat municipal Reus Esport i Lleure. El programa es desenvolupa amb un total de 20 sessions durant el curs, amb inici al mes de novembre i finalització al mes de maig a les piscines cobertes del Reus Deportiu i del CN Reus Ploms.

El programa inclou l’assegurança esportiva, el desenvolupament íntegre de l’activitat el transport escolar i el transport adaptat dels centres participants, tres dels quals són d'educació especial.

A més de l’adaptació del programa a les escoles d’educació especial, també s’inclou un servei d’atenció especial als alumnes amb necessitats específiques que reben el suport de monitors o fisioterapeutes de manera personalitzada.

Familiaritzar-se amb el medi aquàtic
L’objectiu del programa és assolir l’aprenentatge de la natació, la familiarització amb el medi aquàtic i el desenvolupament de les habilitats aquàtiques bàsiques, fent d’aquest aprenentatge una activitat educativa, útil, necessària i molt divertida.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha valorat molt positivament la implicació dels docents dels centres educatius participants i dels professionals dels clubs esportius en aquesta activitat. El regidor, que farà una ronda de visites a l'activitat durant la propera setmana, ha afegit que "aquest programa assoleix cada any la màxima participació i permet accedir al medi aquàtic a tota la població escolar, de manera que avui pràcticament tots els menors de 35 o 36 anys han participat al programa que ha facilitat l’aprenentatge de la natació a les diferents generacions de reusencs i reusenques".