reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Treballa a Rellsa

 

Reus Esport i Lleure SA, és una Societat Anònima Municipal, que té com objecte la construcció, promoció, gestió, administració, explotació, manteniment i millora de tot tipus d’instal·lacions i equipaments esportius, educatius, recreatius i de lleure. La prestació de serveis d’activitats, programes i esdeveniments esportius, socials, educatius, culturals, recreatius i de lleure.

 

 
  • BORSA DE TREBALL

 

La borsa de treball de Reus Esport i Lleure, SA és una borsa activa i permanent per a l’àmbit de l’esport, el lleure i altres activitats complementàries. Per aquest motiu t’oferim la possibilitat de fer-nos arribar el teu currículum, perquè en puguis formar part.

Aquesta borsa té per objectiu cobrir les necessitats puntals de contractació, i pretén ser un primer contacte per a totes les persones que estiguin interessades en trobar un lloc de treball dins el nostre àmbit d’actuació.


BORSA DE PERSONAL AMB EL PERFIL DE LLICENCIAT/ADA EN EDUCACIÓ FÍSICA

Amb l’objectiu de cobrir necessitats puntuals de contractació amb el perfil de llicenciat/ada en educació física, Reus Esport i Lleure obre una borsa de personal.

T’oferim la possibilitat de fer-nos arribar el teu currículum perquè en formis part.

La competència general d’aquest perfil consisteix en potenciar la pràctica esportiva de la població de la ciutat, incidint en aspectes educatius i de cohesió social, mitjançant el treball en xarxa amb centres educatius, entitats, associacions esportives i agents de l’administració en el territori.

Participar en l’organització tècnica i execució activa d’esdeveniments esportius i altres encàrrecs que executa Reus Esport i Lleure, SA per compte de la Regidoria d’Esports.

 

Envia’ns el teu currículum a:

esterg@reusesport.cat – Departament de Recursos Humans

o fes-lo arribar a les instal·lacions de Reus Esport i Lleure SA, - Pavelló Olímpic Municipal – Carrer Mallorca, 1 de Reus.

 

 

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Reus Esport i Lleure SA,  l’informa que les dades que disposem de la seva persona han estat incloses en un fitxer de Reus Esport i Lleure amb la denominació RECURSOS HUMANS amb la finalitat de gestionar el procés de selecció.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la següent adreça: Reus Esport i Lleure, S.A. Oficina d’Atenció a l’Usuari al carrer Mallorca, número 1, 43205 de Reus; o bé, a la següent direcció de correu electrònic: esterg@reusesport.cat