reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Plaça indefinida Auxiliar tècnic de comeses especials manteniment

Reus Esport i Lleure SA convoca una oferta de treball, per la contractació indefinida d'un/a Auxiliar tècnic de comeses especials manteniment d'instal·lacions municipals esportives.

 

FUNCIONS BÀSIQUES

La competència general d’aquest perfil consisteix en donar suport a les tasques de manteniment integral de totes les instal·lacions esportives gestionades per Reus Esport i Lleure SA en especial el d’auxiliar de manteniment de piscines i la prestació de serveis tècnics dels encàrrecs externs, així com el desenvolupament de muntatges i desmuntatges en espais coberts o a l’aire lliure per a projectes i activitats esportives o de lleure.
Altres segons conveni i funcions pròpies del lloc de treball.

 

 BASES I SOL·LICITUD

Consulta les bases del procés de selecció  Descarrega les bases del procés de sel.lecció.

Consulta la documentació necessaria a adjuntar amb la sol·licitud:

 

 Per formar part del procés de selecció s'enviarà la documentació per correu electrònic a [email protected] o es presentarà a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari del Pavelló Olímpic Municipal al carrer Mallorca, 1 de Reus. 

 Plaça indefinida  Auxiliar tècnic de comeses especials manteniment_Llistat provisional

 Plaça indefinida  Auxiliar tècnic de comeses especials manteniment_Llistat definitiu

 Plaça indefinida Auxiliar tècnic de comeses especials d'instal·lacions municipals esportives_resultat segon exercici

 Plaça indefinida Auxiliar tècnic de comeses especials d'instal·lacions municipals esportives_resultat tercer exercici

 Plaça indefinida Auxiliar tècnic de comeses especials d'instal·lacions municipals esportives_resultat entrevista i resultat definitiu procés de selecció

 

 Un cop publicada la llista definitiva del procés de selecció d'Auxiliar tècnic de comeses especials d'instal·lacions municipals esportives de la societat Reus Esport i Lleure SA es comunica tal i com indica a   les Bases del procés, que "el procediment de selecció es durà a terme, preferiblement, durant el primer trimestre de l'any 2023".

Ens posarem en contacte amb el personal ADMÈS/A, per iniciar el procés selectiu: de concurs-oposició.

La realització del segon exercici; prova teòrica es realitzarà el proper 21-04-2023 de 9.00 hores a 10.30 hores, a les dependències de Reus Esport i Lleure SA, Pavelló Olímpic Municipal de Reus, Carrer Mallorca, 1 (43205). La convocatòria és a les 8.45 hores. Els aspirants han d'acudir-hi amb el DNI.

La realització del tercer exercici; prova pràctica es realitzarà el proper 26-04-2023 de 9.00 hores a 11.00 hores, a les dependències de Reus Esport i Lleure SA, Estadi Municipal de Reus, Carrer Recasens i Mercadé, Reus (43206). La convocatòria és a les 08.45h. Els aspirants han d'acudir-hi amb el DNI.  

 

 

Data de publicació: 21 de novembre de 2022.

Últim dia de presentació dels sol·licituds: 21 de desembre de 2022.