reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Plaça indefinida Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives

Reus Esport i Lleure SA convoca una oferta de treball, per la contractació indefinida d'un/a Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives.

 

FUNCIONS BÀSIQUES

La competència general d’aquest perfil consisteix en el desenvolupament de les tasques de manteniment integral de totes les instal·lacions esportives gestionades per Reus Esport i Lleure SA i la prestació de serveis tècnics dels encàrrecs externs, així com en el desenvolupament de muntatges i desmuntatges, en espais coberts o a l’aire lliure, per a projectes i activitats esportives o de lleure.
Altres segons conveni i funcions pròpies del lloc de treball.

 

 BASES I SOL·LICITUD

Consulta les bases del procés de selecció  Descarrega les bases del procés de sel.lecció.

Consulta la documentació necessaria a adjuntar amb la sol·licitud:

 

Per formar part del procés de selecció s'enviarà la documentació per correu electrònic a [email protected] o es presentarà a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari del Pavelló Olímpic Municipal al carrer Mallorca, 1 de Reus. 

 

 Plaça indefinida Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives_Llistat provisional

 Plaça indefinida Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives_Llistat definitiu

 Plaça indefinida Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives_resultat segon exercici

 Plaça indefinida Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives_resultat tercer exercici

 Plaça indefinida Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives_resultat entrevista i resultat definitiu procés de selecció

 

Un cop publicada la llista definitiva del procés de selecció d'Oficial tècnic d'instal·lacions municipals esportives de la societat Reus Esport i Lleure SA es comunica tal i com indica a les Bases del procés, que "el procediment de selecció es durà a terme, preferiblement, durant el primer trimestre de l'any 2023".

Ens posarem en contacte amb el personal ADMÈS/A, per iniciar el procés selectiu: de concurs-oposició.

La realització del segon exercici; prova teòrica es realitzarà el proper 21-04-2023 de 9.00 hores a 10.30 hores, a les dependències de Reus Esport i Lleure SA, Pavelló Olímpic Municipal de Reus, Carrer Mallorca, 1 (43205). La convocatòria és a les 8.45 hores. Els aspirants han d'acudir-hi amb el DNI.

La realització del tercer exercici; prova pràctica es realitzarà el proper 26-04-2023 de 9.00 hores a 11.00 hores, a les dependències de Reus Esport i Lleure SA, Estadi Municipal de Reus, Carrer Recasens i Mercadé, Reus (43206). La convocatòria és a les 08.45h. Els aspirants han d'acudir-hi amb el DNI. 

 

 

 

Data de publicació: 21 de novembre de 2022.

Últim dia de presentació dels sol·licituds: 21 de desembre de 2022.