Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

300 infants estrenen el Cruyff Court Sergi Roberto a Mas Iglesias

14/03/2019

L’alcalde, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, han assistit aquest dijous a l’acte d’estrena del nou Cruyff Court Sergi Roberto al barri de Mas Iglesias. Més de 300 nens i nenes han participat en la presentació de la nova instal·lació, que ha promogut la Fundació Cruyff en col·laboració amb “La Caixa” i la Fundació Barça i amb el suport de l’Ajuntament de Reus. La inauguració ha comptat amb la presència del jugador blaugrana de Reus, Sergi Roberto, que dona el nom al camp.

La presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director de l’Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació “La Caixa”, Xavier Bertolín i el vicepresident primer del FC Barcelona de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, han assistit també a aquest acte.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. Aquest Cruyff Court, el novè dels quinze que la Fundació Cruyff inaugurarà a Catalunya i que compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, cerca prioritzar zones desfavorides. A través d’aquesta iniciativa es pretén fomentar valors com la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables mitjançant la pràctica de l’esport.

Aquest iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.