reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

3er Torneig Open Ciutat de Reus de Golf a Aigüesverds

26/07/2018

La tercera edició del Torneig Open Ciutat de Reus, que l’Ajuntament de Reus i el Club de Golf Aiguesverds organitzen per tercer any consecutiu, té lloc aquest dissabte 28 de juliol. La competició se celebrarà al llarg del matí i tindrà com a seu les instal·lacions del club reusenc.

El torneig, que s’iniciarà a les 9:00h, és obert a la competició de qualsevol jugador interessat i inclourà també la presència d’inscrits tant de dins com de fora de la capital del Baix Camp. Amb aquest III Open Ciutat de Reus de Golf, es pretèn consolidar aquest esport com a una competició anual a la ciutat de Reus.

Per enguany, s’espera una gran participació i que es pugui superar la bona resposta del torneig celebrat l’any passay, en el que hi van prendre part prop de 120 jugadors.

Un cop finalitzat el campionat sobre les 14.00h, al mateix club es farà el lliurament dels de premis.

El Club de Golf Aigueverds, amb l’organització d’aquest torneig, té com a un dels seus objectius fonamentals la promoció del golf a la ciutat de Reus ja que el considera com un sector estratègic destacat dins el marc de la promoció turística d’un territori perquè pot ajudar a complementar l’oferta existent amb el seu corresponent impacte econòmic.

Fitxers Relacionats: