reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

750 nedadors se citen a Reus, al Campionat d’Espanya d’Estiu de Natació Master 2018

04/07/2018

El regidor d’Esports, Jordi Cervera; el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena; i el president del Club Natació Reus Ploms, Isidre Ginjoan, han presentat aquest dimecres, 4 de juliol en roda de premsa el XXIX Campionat d’Espanya d’Estiu de Natació Master 2018, que té lloc entre els dies 5 i i el 8 de juliol a les instal·lacions del CN Reus Ploms, amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

Uns 750 nedadors d’uns 150 clubs participaran en el campionat que coincideix amb la celebració dels 100 anys del CN Reus Ploms.

El Campionat Master acull participants des dels 20 anys (categoria Pre-Master), i posteriorment en categories dividides de 5 anys en 5 anys, explicant en la present edició, amb un participant inscrit major de 95 anys.

Participaran al campionat nedadors i nedadores que, al seu moment, van ser internacionals i olímpics i que molts d'ells actualment són campions europeus o mundials de la seva categoria.

En aquesta edició es lliuraran les medalles del Circuit Octatló Open Màsters que és una competició que premia la versatilitat dels nedadors màster al llarg de la temporada.