reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Acte de traspàs de la cullera de fusta del 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, aquest dijous al Saló de Plens

03/04/2019

El Saló de Plens de l'Ajuntament serà escenari aquest dijous, 4 d'abril, a les 13:30 h, de l'acte protocol·lari de traspàs de la cullera de fusta del 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, que s'organitzarà a Reus el pròxim 1 de juny, en concret a les instal·lacions del Reus Deportiu. 

El traspàs de la cullera de fusta simbolitza l'acte de relleu entre la darrera seu del torneig (en aquest cas Andorra la Vella) i la seu de la pròxima edició, que serà la capital del Baix Camp. L'alcalde, Carles Pellicer, acompanyat del regidor d'Esports i d'altres regidors del consistori, rebran la cullera de fusta de mans del Govern d'Andorra, que va ser la seu el 2018.

Per primera vegada en les 19 edicions del Joan Petit Nens amb Càncer el torneig d'hoquei patins repetirà seu. Serà la ciutat de Reus, que ja en va acollir la 3a edició l'any 2003. 

Des de l'any 2001 aquest torneig per la Fundació Joan Petit ha viatjat per Catalunya i Andorra (la seu anterior) amb un gran nivell de participació i amb l'objectiu principal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El pròxim 1 de juny s'espera una assistència a Reus d'uns 400 infants i les seves  famílies.

Torneig solidari de referència dins el món de l'hoquei
Una de les raons pel qual el Joan Petit és tan important dins el món de l'hoquei és que cada any és capaç d'involucrar la ciutat on es fa el torneig i les seves entitats, empreses i ciutadans per tal que es realitzin actes previs tant de recaptació de fons com de conscienciació, tallers de salut, nutrició o vida sana, entre moltes altres activitats.

Cada any el Joan Petit Nens amb Càncer és apadrinat per una figura pública de la ciutat. En aquest cas la padrina serà Ariana Sánchez, jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub14, sub16 i sub18. Des de l’organització s’ha volgut buscar una esportista pels valors intrínsecs que aquests aporten, en especial als més joves.

El Reus Deportiu juntament amb les regidories d'Esport, Benestar, Ensenyament, Salut i Cultura de l'Ajuntament de Reus ja treballa en accions i esdeveniments previs a la festa de l'1 de juny.