reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada popular Rutes Reus 'La fam no fa vacances'

12/06/2016

El diumenge, 12 de juny, a partir de les 9:00 h, es portarà a terme la caminada popular de juny, en el marc del cicle de caminades populars Rutes Reus que promou la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports.

Us proposem una caminada amb dos recorreguts: un de curt  de 7,2 km, apte per a tots els públics i un de llarg de 12,5 km, que ens portarà a creuar el terme de Castellvell del Camp, per rodejar la Pedrera del Còbic que presenta una dificultat mitjana, amb un tram de forta pendent a meitat de recorregut.

Finalitat solidària

La principal novetat d’aquesta caminada de juny es la seva finalitat solidària: es proposa als participants l’aportació voluntària d’aliments per a la Fundació Banc dels Aliments i la seva campanya “La fam no fa vacances”, adreçada a la recollida d’aliments bàsics per aconseguir que persones en situació de precarietat econòmica rebin ajuda alimentària durant l’estiu. Els participants inscrits que a la sortida aportin productes recomanats per la campanya, com ara llet o arròs entre altres,  rebran un obsequi de la Regidoria d’Esports.

Les inscripcions es formalitzen a través de Tretzesports:

Inscripcions a la Caminada popular de juny

Caminada popular Rutes Reus 'La fam no fa vacances'