reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada popular Rutes Reus: Reus - La Pineda

17/04/2016

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus posa en marxa el 17 d’abril una nova edició del cicle de caminades populars “Rutes Reus”, amb un recorregut a peu entre Reus i la Pineda. Aquesta acció s’emmarca en el programa de promoció de l’exercici físic i l’esport per la salut que impulsa l’Ajuntament amb la complicitat d’altres agents esportius, socials i de l’àmbit de la salut i que s’ha batejat com a “Reus de Bon Cor”.

17 d’abril, caminada popular a la Pineda
Aquesta caminada amb un itinerari suau tindrà un sol recorregut, amb sortida al parc de Mas Iglesias i arribada al passeig de Pau Casals de la Pineda (Vila-seca), als Pins de Mariscal (l’organització facilitarà servei de bus per fer la tornada cap a Reus).

Descripció del recorregut Reus-la Pineda
El recorregut previst el dia 17 d’abril té una distància de 12 Km i d’una durada aproximada de 4 hores, combina trams urbans amb trams de camins i passa pel barri de la Plana, la localitat de Vila-seca i acaba a la Pineda:

S’iniciarà el recorregut al Parc de Mas Iglesias en direcció al carrer de Bernat Torroja, arribarem a la Biblioteca Pere Anguera, la vorejarem i anirem fins al carrer Manuel Pedrolo, el seguirem tot i girarem a la dreta cap al carrer de l’Agricultura, seguidament girem a l’esquerra cap al carrer de Pau Gargallo, enllacem amb el carrer Pere Benavent i continuem fins al final del carrer on girem a l’esquerra cap a l’avinguda de la Universitat. Seguidament girem a la dreta i agafem el Camí de Vila-seca i el seguim fins arribar a La Plana, creuem el carrer del Camí dels Morts i seguim pel carrer del Mas de la Cuca i el seguim fins que creuem pel pont de l’AVE, girem a l’esquerra i seguim pel Camí del Fondo fins arribar a Vila-seca, anem fins a l’avinguda de la Generalitat i girem a la dreta, seguidament girem a l’esquerra pel carrer de Monterols, passem per la plaça de l’Església i seguim pel carrer de la Verge de la Pineda fins arribar a la plaça dels Països Catalans, la creuem i agafem la Raval de Mar, passem per la passarel·la i ens dirigim cap a la Torre d’en Dolça (punt d’avituallament). Passarem per dins de l’hipòdorm i ens dirigirem cap al camí de servei que transcorre paral·lel a la carretera de Vila-seca a La Pineda (TV-3148), el seguirem fins arribar a l’Autovia de Salou, un cop allí passarem per la vorera paral·lela a la TV-3148 fins arribar a la rotonda de la Carretera de la Costa, la seguirem fins a la benzinera on creuarem i girarem a l’esquerra per agafar el carrer de Luís Mariano, tot seguit girem a la dreta pel carrer de Plácido Domingo i el seguim fins arribar al mar. Girem a la dreta i caminem per tot el passeig que hi ha al costat del mar fins arribar a la zona dels Pins de Mariscal, on hi haurà situada l’arribada.

Inscripcions

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports que gestiona la inscripció.

Enllaç a la inscripció

Caminada popular Rutes Reus

Tipus Activitat: 
Esdeveniments
Rutes Reus: Reus - La Pineda