Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Copa de la Lliga All Star

18/06/2016

La Copa All Star 2016 es jugarà a les dues pistes del Pavelló Olímpic Municipal el dia 18 de juny de 2016. Hi participaran 10 equips de la lliga.

Es jugarà amb sistema de lligueta amb dos grups de 5 equips cada un, a una sola volta. Cada equip jugarà un partit contra els altres equips del seu grup, el millor classificat de cada grup jugarà la final i els segons de cada grup jugaran per al 3er i 4rt lloc.

Estarà permès comptar amb jugadors dels equips que no participen a la lliga, només cal notificar-ho amb anterioritat (com a molt tard el divendres 17).

Els equips participants a la Copa d’aquest any són: 

CB PENTADOM

CB RIUDOMS

DESPERTAFERRO

JUEGA CONMIGO

MACCABI DE LEVANTAR

M & B “VILL-RUS”

OLD TUNES

TOWER ALIUPS

VETERANS SALOU

WASHINGTON OUTLETS

Previ a la final es faran dos concursos, el concurs de triples i el de tirs lliures. Per al concurs de triples cada equip presentarà només 1 participant i per al concurs de tirs lliures 2 participants (tiraran simultàniament durant 1 minut un a cada cistella, i es sumaran els punts dels dos jugadors) . Ambdós concursos consistiran en aconseguir el màxim d’encerts en un minut de temps. Els jugadors designats, faran una primera ronda de tots contra tots (en tongades de 2 jugadors per minut en una sola pista), on passaran a la final els 4 que aconsegueixin millor puntuació. Després d’aquesta ronda, es classificaran per la final els 2 que aconsegueixin millor puntuació. La final, amb el mateix sistema anterior, la guanyarà el que tingui millor puntuació en aquesta ronda final. Els jugadors participants comptaran amb l’ajut dels seus companys d’equip o de qualsevol altre company d’altres equips, per recollir les pilotes que llencin.

El lliurament de trofeus es farà al final de la jornada.


CALENDARI DE COMPETICIÓGRUP 1

GRUP 2
1 TOWER ALIUPS
1 CB PENTADOM
2 MACCABI DE LEVANTAR
2 DESPERTAFERRO
3 M & B “VILL RUS”
3 CLUB BÀSQUET RIUDOMS
4 JUEGA CONMIGO
4 OLD TUNES
5 VETERANS SALOU
5 WASHINGTON OUTLETS
             
HORA PISTA 1   HORA PISTA 2
9,30 TOWER ALIUPS MACCABI DE LEVANTAR   9,30 CB PENTADOM DESPERTAFERRO
10,15 M & B “VILL RUS” JUEGA CONMIGO   10,15 CLUB BÀSQUET RIUDOMS OLD TUNES
11,00 VETERANS SALOU TOWER ALIUPS   11,00 WASHINGTON OUTLETS CB PENTADOM
11,45 MACCABI DE LEVANTAR M & B “VILL RUS”   11,45 DESPERTAFERRO CLUB BÀSQUET RIUDOMS
12,30 JUEGA CONMIGO VETERANS SALOU   12,30 OLD TUNES WASHINGTON OUTLETS
13,15 TOWER ALIUPS M & B “VILL RUS”
13,15 CB PENTADOM CLUB BÀSQUET RIUDOMS15,30 MACCABI DE LEVANTAR JUEGA CONMIGO
15,30 DESPERTAFERRO OLD TUNES
16,15 VETERANS SALOU M & B “VILL RUS”
16,15 WASHINGTON OUTLETS CLUB BÀSQUET RIUDOMS
17,00 TOWER ALIUPS JUEGA CONMIGO
17,00 CB PENTADOM OLD TUNES
17,45 MACCABI DE LEVANTAR VETERANS SALOU
17,45 DESPERTAFERRO WASHINGTON OUTLETS18,30 CONCURS DE TRIPLES 19,00 CONCURS DE TIRS LLIURES 19,30 FINAL / 3r i 4rt LLOC 20,15 LLIURAMENT DE TROFEUS  

 

REGLAMENT DE COMPETICIÓ

Equip participant

Els partits tindran una durada de 2 parts de 15 minuts a temps corregut, excepte quan l’àrbitre o consideri oportú. la mitja part tindrà una durada de 5 minuts.

Si el partit finalitza amb empat es jugarà una pròrroga de 3 minuts addicionals a temps parat.

Els vestuaris de la instal·lació estaran oberts, les bosses hauran de ser retirades quan s’estigui jugant el partit.

Tot jugador/a que no tingui la fitxa de la lliga no podrà jugar el partit, qualsevol anomalia podrà ocasionar l’exclusió de l’equip.

Públic, seguidors

El públic no podrà estar a la banqueta ni darrera dels jugadors o taula, només podrà col·locar-se a les grades de la instal·lació.

Es recomana que vinguin a gaudir del bàsquet amb el màxim respecte cap a l’àrbitre i l’equip rival.

 

REGLAMENT DE DISCIPLINA ESPORTIVA

El tarannà de la competició demana dels jugadors, responsables i acompanyants un comportament exemplar vers els contraris, àrbitre, públic, instal·lació... Els comportaments antiesportius es sancionaran amb duresa i, si cal, amb l’expulsió del/dels jugador/s i/o equip del Campionat.

El Comitè de Competició és l’òrgan responsable d’aplicar el reglament de disciplina esportiva, però només es convocarà quan la gravetat de la situació així ho demani; la resta de decisions seran adoptades d’ofici pel Comitè d’àrbitres amb el vist i plau del membre de Reus Esport i Lleure i comunicades posteriorment als responsables dels equips afectats que ho hauran de traslladar, si és el cas, al jugador implicat.

Tota documentació del Reglament de Disciplina Esportiva del Campionat es donarà detalladament a cada equip participant on es detallaran les sancions disciplinaries i econòmiques que es poden aplicar als equips i als seus components.

Tipus Activitat: 
Activitats de temporada
Copa de la Lliga All Star