Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Cursa de les Dones de Reus 2023

07/05/2023

La Cursa de les Dones de Reus, organitzada per Reus Esport i Lleure SA a través de l’Oficina de l’Esport Femení ha crescut fins a convertir-se en l’activitat esportiva i solidària més multitudinària de la ciutat de Reus.

La distància és de 5 km amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat, durant la qual les participants recorren carrers i espais emblemàtics de la ciutat.

La inscripció té un cost de 12 € per participant i ha inclòs la samarreta, el dorsal i la bossa de la corredora, amb obsequis dels diferents col·laboradors que es recullen al Polilleuger Alberich i Casas el divendres i dissabte previ a la Cursa.  Al mateix espai trobaran la lona de signatures on totes les participants poden escriure un missatge o una signatura. Aquesta lona es trasllada posteriorment a la plaça el dia de la cursa.

Previ a la cursa, s’organitza la cursa infantil amb tres sortides per franja d’edat, per nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.

Abans del tret de sortida de la cursa totes les dones que vulguin poder fer l’escalfament amb música i monitor en directe, per començar a escalfar motors.

Tot seguit, les participants es distribueixen en tres calaixos, segons el temps previst de realització de la cursa. Es podia escollir el calaix en el moment de fer la inscripció. El primer calaix estava previst per fer la cursa amb un temps màxim de 20 minuts, el segons calaix entre 20 i 45 minuts i el tercer calaix amb més de 45 minuts.

A l’arribada comptem amb servei gratuït de fisioteràpia per a totes les participants i avituallament amb beguda i fruita.

La recaptació d’aquesta edició, un total de 23.472 € va anar íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre; una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 29 anys. Els seus objectius són donar suport a malalts oncològics i als seus familiars, afavorir l'educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

 

 

 

 


 

 

 

Videos Relacionats: 
Cursa de les Dones de Reus
Fitxers Relacionats: 
AdjuntMida
Image icon cursa_de_les_dones_-_cartell.jpg451.89 KB
Tipus Activitat: 
Competició
Localització: