Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Inici de la temporada de bany a les Piscines Municipals de Reus

25/06/2016

Piscines municipals

Les Piscines Municipals de Reus, situades al Parc dels Capellans, inicien la temporada de bany el dissabte, 25 de juny, a partir de les 11:00 h. Aquesta temporada s’allargarà fins diumenge 4 de setembre. El primer dia d’obertura es podrà gaudir de la primera festa de l’aigua de la temporada, que inclourà animacions i inflables. La segona festa es portarà a terme el 30 de juliol.

Preus

Les Piscines Municipals, gestionades per Reus Esport i Lleure, mantenen aquest any els mateixos preus de la temporada anterior, inclosos els descomptes de tipus social que oscil·len entre el 10 i el 50% i que s’apliquen a descomptes per Targeta Jove, Targeta Daurada, famílies monoparentals, nombroses, discapacitats o aturats de llarga durada.

Les piscines mantenen les diverses modalitats d’entrades de matí o tarda, diàries, passi mensual, passi de temporada i el Bonus 10, a més dels preus especials per a grups.

Horaris

Les instal·lacions obriran de manera regular de dilluns a diumenge d’11:00 a 20:00 h i tenen programades per aquest any dues activitats extraordinàries: l’ Electropiscina, que organitza la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència el divendres 15 de juliol i la cursa seminocturna de Sant Jaume el divendres 22 de juliol. A més, el dia 10 de juliol es podrà col·laborar amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Durant tot el període d’obertura els dimarts i dijous de 10:30 a 11:15 h es desenvoluparà una activitat d’«Aquagim». Per accedir a les Piscines Municipals amb transport públic es pot fer mitjançant la Línia 20 de bus urbà de Reus Transport, amb una freqüència de 20 minuts.

Piscines Municipals de Reus