Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Olimpiada Escolar de Reus

06/03/2023

La 41a Olimpíada Escolar de Reus té lloc del 6 al 24 de març, i consta de la modalitat cultural i l’esportiva.

En l’Olimpíada Cultural participen 15 grups classe de 5è de primària de vuit centres educatius del Baix Camp. Les proves es realitzen al Pavelló Olímpic de Reus del 27 de febrer al 13 de març en horari lectiu. El format és el mateix que l’any passat, amb dos circuits d’habilitat motriu i una prova de preguntes i respostes de caràcter esportiu, potenciant d’aquesta manera el treball en equip. Prèviament, els alumnes presenten de forma individual treballs artístics i literaris al voltant dels valors de l’esport i l’esperit olímpic.

L’àmbit de competició esportiva desplega un total de 13 modalitats: hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tenis taula, pàdel i ritmes i balls. La competició està reservada a les categories benjamí i aleví. La competició de ritmes i balls, en modalitat mixta com a única categoria, té lloc el divendres 17 de març de 2023 al Pavelló Olímpic Municipal.

La flama olímpica tornarà a recórrer els carrers de la ciutat per encendre el peveter a l’acte d’inauguració, el 2 de març, surt del Pavelló Olímpic fins a l’Ajuntament i arriba al Teatre Bartrina.

L’Olimpíada Escolar 2023 acaba el divendres 24 de març amb l’acte de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera. La cloenda coincidirà amb les finals d’atletisme al Club Natació Reus Ploms.
Els calendaris i resultats actualitzats de les competicions es podran consultar al web Olimpiada Escolar de Reus.