Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus Roller Sports

21/02/2016

10:30 PATINATGE DE VELOCITAT

Exhibició a càrrec de la secció de patinatge en línia del Club Gimnàstic de Tarragona i el Club Roller Sport

La modalitat de patinatge de velocitat amb patins de línea és una de les modalitats que s’ha desenvolupat més arreu del món en els darrers anys, tant pel que fa al nombre d’esports federats com de països on es practiquen. Aquesta modalitat, que inclou un programa molt ampli de proves, requereix del patinador una bona preparació física i mental, ja que combina una activitat aeròbica, força, destresa i resistència.

11:30h FREESTYLE

Exhibició a càrrec de la secció de patinatge en línia del Club Gimnàstic de Tarragona

El patinatge “freestyle”, aplega les modalitats següents: slalom clàssic, slalom clàssic amb parelles, “speed slalom”, slalom batlle, salt i derrapatges. 

12:15h PATINADA POPULAR

Patinada oberta a la participació popular que recorrerà un circuit de 2,5 quilòmetres al voltant del Pavelló Olímpic Municipal de Reus. La inscripció a la patinada és gratuïta, i tots els participants menors de 18 anys tindran una entrada gratuïta per una de les jornades de quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins, a l’anomenada Grada Jove.

Les inscripcions es poden realitzar de manera anticipada a través del web www.tretzesport.com i també presencialment a: Decathlon Reus, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Casal de Joves la Palma i al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. Així com el mateix diumenge, 21 de febrer, en els minuts previs a l'inici de la prova.

 

12:45h ROLLER DERBY

Partit d'exhibició de BCNROCKNROLLAZ - RAYO DOCKERS VALÈNCIA

Aquest esport d’equip combina potència, força, estratègia i domini dels patins. L’equip guanyador és el que anota més punts, però també el que fa millor defensa i atac al mateix temps.

Tipus Activitat: 
Esdeveniments
Reus Roller Sports