reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Adjudicada la redacció del projecte del pavelló doble poliesportiu El Molinet

04/09/2020

Reus Esport i Lleure ha adjudicat a l’empresa Batlle i Roig Arquitectura SLP el servei de redacció del projecte executiu del futur pavelló doble poliesportiu el Molinet per un import de 52.460,51 euros. El termini d’execució del servei serà de 20 setmanes des de la data d'adjudicació. 

Un total de cinc empreses s’han presentat a la licitació de la redacció d’aquest projecte, el qual ha de preveure uns costos de construcció del nou equipament de 3,3 milions d'euros. La licitació inicial del contracte va quedar deserta, de manera que l'empresa municipal va treure, el passat mes de maig, una nova licitació amb un increment de 3% del pressupost base de licitació (67.300,20 euros).

El nou pavelló, annex a l'IES Roseta Mauri i situat entre els Carrers de Jaume Vidal i Alcover i Maria Aurèlia Capmany i l'avinguda Josep Pla, és previst que tingui una superfície de 2.719m2, amb una pista poliesportiva de 25 x 44 metres, amb possibilitat de tenir dues configuracions (una pista central de 22 x 44 metres i 2 pistes transversals de 25 x 22 metres), apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala. L'equipament tindrà accessos i connexió directa amb el centre educatiu. La redacció del projecte també ha d’incloure la urbanització de la part del solar no ocupada per l’edifici projectat, la qual es vol destinar a usos esportius d’exterior i complementaris.