Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Adjudicades les obres de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull

05/08/2019

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha adjudicat a l'empresa Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull per un import de 1.210.321,99 euros. Les obres està previst que s'iniciïn aquest mes d'agost, i el contracte preveu una durada de les obres de 10 mesos i mig.

Aquest polilleuger tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

L'inici de les obres del nou equpament esportiu concidirà amb els treballs de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Cèlia Artiga, actualment en marxa, i amb unes característiques semblants.

Reus Esport i Lleure treballa amb la previsió que el polilleuger del Cèlia Artiga entri en funcionament la primavera de 2020, i el del Joan Rebull, a l'inici del curs 2020-2021.

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives.

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i un horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).