reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la cursa Polar Gran Fondo

17/05/2019

Segons informa el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquests dissabte i diumenge, 18 i 19 de maig, hi haurà afectacions al trànsit en diversos carrers de la ciutat amb motiu de la multitudinària cursa cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara.

El diumenge, la cursa causarà afectacions controlades amb la sortida conjunta dels ciclistes participants a les diferents proves a les 7:15, les 8:15 i les 9:00h. Les afectacions podran tornar-se a produir a partir de les 12:15, quan es preveu l’arribada dels primers participants i fins a les 18:30h amb l’arribada esglaonada dels participants. Es produiran talls de trànsit totals o parcials al llarg de l’itinerari.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d’arribada són els següents:

  • Sortida: Carrer Argentina (Edifici Tecnoparc), avinguda de Bellissens, avinguda del President Macià, avinguda de Sant Bernat Calbó, avinguda dels Països Catalans i avinguda de Falset en direcció a Maspujols.

  • Entrada: camí Vell de Reus a Valls, camí de Valls, avinguda de Marià Fortuny, avinguda de Tarragona i carrer Argentina.

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 12:00h del dissabte i les 20:00h del diumenge. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius.