Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Aigües de Reus dona suport a la Festa i Torneig Joan Petit Nens amb Càncer del dia 1 de juny

16/04/2019

L’alcalde, Carles Pellicer, i la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració a través del qual l’empresa municipal Aigües de Reus realitza una aportació de 1.000 euros al club reusenc perquè pugui organitzar la Festa i Torneig Joan Petit Nens amb Càncer el pròxim dia 1 de juny.

Es tracta d’un esdeveniment que enguany aplegarà a Reus més de 400 infants que disputaran partits d’hoquei i que es complementarà amb activitats lúdiques, esportives i festives. El passat 4 d’abril la ciutat de Reus va rebre el testimoni del Govern d’Andorra com a organitzador d’aquest esdeveniment.

Des de l'any 2001 aquest torneig promogut per la Fundació Joan Petit ha viatjat per Catalunya i Andorra (la seu anterior) amb un gran nivell de participació i amb l'objectiu principal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Reus és la primera ciutat en què es repetirà l'esdeveniment d'ençà que es va posar en marxa.

Torneig solidari de referència dins el món de l'hoquei
Una de les raons pel qual el Torneig Joan Petit és tan important dins el món de l'hoquei és que cada any és capaç d'involucrar la ciutat on es fa el torneig i les seves entitats, empreses i ciutadans per tal que es realitzin actes previs tant de recaptació de fons com de conscienciació, tallers de salut, nutrició o vida sana, entre moltes altres activitats.

Cada any el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer és apadrinat per una figura pública de la ciutat. En aquest cas la padrina serà Ariana Sánchez, jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub14, sub16 i sub18. Des de l’organització s’ha volgut buscar una esportista pels valors intrínsecs que aquests aporten, en especial als més joves.

El Reus Deportiu juntament amb les regidories d'Esport, Benestar, Ensenyament, Salut i Cultura de l'Ajuntament de Reus ja treballa en accions i esdeveniments previs a la festa de l'1 de juny.