Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Caminada amb motiu del Dia Internacional per la Salut de les Dones

23/05/2016

La regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través del Casal de les Dones i en col·laboració amb les regidories d'Esports i Salut Pública, organitza aquest dissabte, 28 de maig, la Caminada amb motiu del Dia Internacional per la Salut de les Dones, amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania, i especialment les dones, sobre els beneficis de l'exercici físic en la salut.

Fa uns 30 anys, i amb l'objectiu de denunciar els problemes que afectaven la salut sexual i reproductiva de dones i nenes, es va fixar el 28 de maig com a Dia Internacional d'acció per la salut de les dones.

Amb el transcurs dels anys ha evolucionat l'enfoc i gestió de les qüestions relacionades amb la salut sexual i reproductiva de les dones, tot i que persisteix una situació de coneixement insuficient de la salut de les dones i les seves necessitats actuals en tota la seva diversitat.

La ruta a peu d'aquest dissabte serà guiada per una persona tècnica de l'esport i acompanyada per personal del Casal de les Dones. S'ha previst un recorregut d'entre 4 i 5 km. amb sortida i arribada al Parc del Trenet, al costat del Santuari de Misericòrdia, tot recorrent un dels camins inclosos en els itineraris saludables del programa Rutes Reus dissenyats per l'Ajuntament de Reus (consultables a reus.cat/rutesreus). Cal fer la inscripció prèvia al mail del Casal ([email protected]) o bé per telèfon (977 010 672).

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha animat la ciutadania a participar en aquesta caminada i viure-la com una oportunitat per reflexionar sobre les possibilitats de prevenció i millora de la salut de les dones.