Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Comencen les finals de l’Open Reus Pro Pàdel amb la inauguració de la pista al Mercadal

10/03/2023

Aquesta tarda s’ha inaugurat la pista de pàdel que s’ha muntat a la plaça del Mercadal per acollir les finals del II Open Reus Pro Pàdel. El torneig, organitzat per l'Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure amb els clubs i centres de pàdel de la ciutat, s’ha concebut com una activitat prèvia al desembarcament a Reus, del 28 de març al 2 d’abril, de l’Open TAU Ceràmica Reus Costa Daurada, prova del calendari del World Padel Tour.

L’acte ha comptat amb els parlaments de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i el regidor d’Esports, Pep Cuerba. També hi han pres part els representants dels clubs de pàdel i indoors de Reus on s’ha disputat la fase prèvia durant el mes de febrer (Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel, Padel Indoor i Club Pàdel Manyanet) i els patrocinadors de l’esdeveniment (Miró, Borges, Delafruit, Vissegur-Sic 24, Rock the Stage, We Make, Solargest, Estrella Damn, Sustainaballs, As Publicitari, D-lux, Auda,  Head,  El Tomb de Reus i la Unió de Botiguers) als quals s’ha lliurat un obsequi en el decurs de l’acte.

Finalment, s’ha fet una foto de grup amb tothom al bell mig de la pista i l’alcalde ha  estat l’encarregat del servei d’honor del primer partit de les finals.

Calendari de partits

Durant dues setmanes, fins el 26 de març, el centre neuràlgic de la ciutat respirarà l’ambient i l’afició per aquest esport amb aquesta pista que acollirà, a més de les finals, activitats paral·leles en horari de matí i tarda com ara competicions escolars, exhibicions o pàdel adaptat.

El calendari i horaris dels partits es pot consultar a les xarxes socials de Reus Esport.