Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Comencen les obres de remodelació del Pavelló Olímpic Municipal

09/09/2016

Reus Esport i Lleure SA ha contractat, mitjançant adjudicació per concurs públic diverses obres, entre elles les de remodelació del Pavelló Olímpic Municipal de Reus. Les obres, que s'iniciaran el proper dilluns, han estat adjudicades a l'empresa Copisa Constructora Pirenaica SA, per un import de 773.576,96 euros més IVA, tenen un termini d’execució previst de 16 setmanes i afectaran als usos de vestidors i oficines de la instal·lació; els usuaris en aquest període podran mantenir l’activitat, tant del gimnàs municipal com les pistes de joc.

Pel que fa a l’actuació d'impermeabilització de les cobertes laterals de l’equipament, l'empresa adjudicatària de l’execució és Construcciones Asensio SL (COASA), per un import de 97.752,78 euros més IVA. La previsió d'inici de les obres és en deu dies i l’execució es desenvoluparà en un termini de 10 setmanes. Aquesta mateixa setmana també s’han iniciat les obres d'adequació i reforma de l'Estadi Municipal de Futbol, adjudicades a l’empresa Eiffage Infraestructuras SA, per un import de 539.482,50 euros més IVA i un termini de 19,5 setmanes.

Les obres s’emmarquen en les inversions, per valor de 2,4 milions d’euros, que l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA, portar terme per modernitzar les instal·lacions esportives i posar-les a punt per als Jocs Mediterranis 2017.

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus van signar el passat mes de juliol el conveni que permetrà tenir a punt les instal·lacions municipals que acolliran competicions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L'aportació de la Diputació ascendeix a 1.805.320 euros i suposa gairebé el 80% de la despesa prevista en les obres de remodelació del Pavelló Olímpic i de l'Estadi Municipal.

Pavelló Olímpic Municipal
Les obres objecte d’aquestes adjudicacions consisteixen en:

  • Projecte remodelació Pavelló Olímpic Municipal: planta baixa (reforma integral vestidors; substitució xarxa aigua freda i ACS; reforma vestíbuls i punt d’atenció usuaris; nou emplaçament sala tècnica comunicacions i informàtica); primera planta (reforma integral zones est i oest, condicionament sala premsa i aula, reforma i condicionament oficines serveis esportius) i general (millora eficiència energètica espais reformats i nova escala d’evacuació externa).
  • Impermeabilització de les cobertes laterals: aïllament i impermea-bilització cobertes laterals (adequació de la xarxa de sanejament, impermeabilització líquida sense juntes, preparació de suports i tractament punts crítics, imprimació i capa base, impermeabilització amb membrana de poliuretà, resina d’acabat) i substitució de lluernes.

Estadi Municipal
L’empresa Garden Tona SL està enllestint els treballs relacionats en les obres de substitució i millores del terreny de joc, que ja han permès al CF Reus Deportiu SAD estrenar la nova superfície de joc i dins el termini d’execució es recepcionaran aquestes obres, si bé l’empresa adjudicatària serà la responsable del manteniment i cura de la superfície de joc durant 15 setmanes, per garantir el correcte arrelament i consolidació del terreny de joc.

L’actuació que tot just ara s’inicia consisteix en la neteja, sanejament i impermeabilització grades general i gols, la millora d'accessos i eliminació de barreres arquitectòniques, la substitució de tota la serralleria de gols i general, l’ampliació zona de comentaristes, la construcció de nous serveis i adequació dels espais del sota grada de general, l’ordenació i tancament de la zona camp de rugbi i una nova zona d’aparcament interior.

En el marc de les referides obres s’ha executat durant el mes d’agost la instal·lació de dispositius d’ancoratge i protecció; actuació adreçada a instal·lar diferents elements de seguretat i protecció contra caigudes a la coberta del Pavelló Olímpic Municipal, pel desenvolupament de tasques periòdiques de manteniment. Aquesta instal·lació l'ha executat l’empresa LEVEL Instrukta.

Del conjunt d’actuacions previstes restarà l’execució del subministrament i instal·lació de videomarcadors; actuació adreçada a instal·lar dues pantalles vídeo marcadors amb tecnològica led de 16metres quadrats, adaptables a totes les modalitats esportives i al visionat de diferents formats audiovisuals. La licitació està prevista per a finals d’aquest mateix any 2016.

El gruix de totes les actuacions, complirà amb els terminis previstos de finalització, amb data màxima 1 d’abril de 2017.

Fitxers Relacionats: