Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Configurats els quarts de final de la Copa del Rei que es disputarà a Reus del 25 al 28 de febrer

28/01/2016

Aquest dijous s'ha realitzat al Gaudí Centre de Reus el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins. Del sorteig n'han resultat els emparellaments següents: per un costat, el dia 25 de febrer el FC Barcelona Lassa-Igualada Calaf Grup i el CE Noia Freixenet-Caldes Recam Láser; per l'altre, el dia 26 el HC Liceo-CP Voltregà i el CP Vic-Reus Deportiu.

Així doncs, els partits de quarts de final es disputaran el dijous 25 de febrer i el divendres 26 de febrer, mentre que les semifinals es jugaran el 27 de febrer i la final el dia 28 de febrer, amb tots els horaris dels partits pendents de confirmació en funció de la producció televisiva. El Pavelló Olímpic de Reus, que va ser subseu olímpica en els jocs de Barcelona '92 i seu del Mundial de Patinatge Artístic Reus 2014, serà la seu d'aquesta competició.

L'alcalde, Carles Pellicer; el regidor d'Esports, Joaquim Enrech; el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, i el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, han participat en el sorteig realitzat al Gaudí Centre. També hi han assistit representants dels diferents clubs classificats i de diferents estaments esportius del país i del territori.