Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Darrers dies per inscriure’s a la Cursa de la Dona Reus 2019

26/04/2019

Continuen obertes les inscripcions per la Cursa de la Dona de Reus 2019 en qualsevol de les modalitats establertes (individual, dues amigues, la modalitat mare-filla o a la cursa infantil). Fins ara s’han inscrit a la cursa prevista el 5 de maig un total de 1.346 participants. Un nou col·laborador, Sistemas Digitales Catalunya, s’ha afegit al llistat de col·laboracions que faran possible la Cursa de la Dona, que té com a principal objectiu recaptar fons que es destinaran a la lluita i recerca sobre el càncer a través de la fundació FUNCA.

La inscripció de manera presencial es pot fer a establiments i entitats com ara Esports Armobal,  Body Viu, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Club Tennis Monterols, Curves, Recupera't, Choi's Sport, Anytime Fitness, Escola Aura, Viatges Alemany i Pavelló Olímpic Municipal. Les inscripcions presencials es tancaran dimarts a les 15:00 hores i les inscripcions a través del web de l'organització es tancaran el dimecres dia 1 de maig a les 24.00 hores o fins assolir el nombre màxim de dorsals disponibles, fixats en dos mil dinou. Els dies d'entrega de la bossa de la corredora a Carrefour es faran inscripcions sempre que quedin dorsals.

Bon ritme d'inscripcions i noves col·laboracions
El nombre d'inscripcions s'ha accelerat després de la setmana Santa i Sant Jordi, així aquest dijous 1346 participants ja havien formalitzat la seva inscripció, concretament 880 inscripcions individuals, 188 en modalitat amigues i 278 per les inscripcions mare-filla.

En el capítol de col·laboracions, la marca  Sistema Digitales Catalunya aportarà 10 impressores multifunció Ricoh perquè es sortegin entre totes les participants, de manera que s’incrementa la llarga llista d'obsequis que es sortejaran i lliuraran el dia de la cursa.

Fitxers Relacionats: