reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

El 2n Open Gaudí Golf Ciutat de Reus- Vermuts Miró aspira a convertir-se en el torneig amateur més important de la província

20/10/2021

El proper dissabte dia 23 d’octubre es disputarà el Segon Open Ciutat de Reus - Vermuts Miró, patrocinat per Vermuts Miró i l’Ajuntament de Reus.

Després de l’èxit de participació de la primera edició d’aquest torneig, amb una participació de gairebé 250 inscrits, es repeteix el OPEN Ciutat de Reus – Vermuts Miró, aspirant a ser el torneig insigne del Club i el més important a nivell amateur de la província.

Com a novetat del torneig, enguany s’incorpora una tercera categoria pels jugadors més novells. Arran de l’èxit del Gaudí Golf Academy, hi ha una gran quantitat de nous jugadors de golf al club i se’ls hi ha volgut donar l’oportunitat que poguessin jugar un torneig de prestigi com aquest.

En la presentació oficial han assistit el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Josep Cuerba, el representant de Vermuts Miró, el Sr. Francesc Gras, i el gerent del Gaudí Reus Golf Club, el Sr. Roger Jordana.

En tan sols un any de funcionament el Gaudí Reus Golf Club ha aconseguit posicionar-se com a un club de golf capdavanter en l’àmbit nacional, arribant a ser seu oficial de la PGA Espanya. Amb el camp i les instal·lacions totalment renovades el Gaudí Reus Golf Club seguirà apostant per apropar el món del golf a la ciutat de Reus en els pròxims anys.

Vermuts Miró, patrocinador d’aquest gran esdeveniment

El Gaudí Reus Golf Club compta amb la col·laboració de grans empreses de la zona, com per exemple Vermuts Miró, empresa líder del sector amb més de 100 anys d’història. Un cop més, Vermuts Miró ha mostrat el seu compromís amb la ciutat de Reus. Patrocinant torneig, a més a més, també ajuda a promocionar i divulgar els valors de l’esport.