reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

El CE Costa Daurada, a la Lliga i Copa catalanes de bàsquet en cadira de rodes

14/09/2017

El Club Esportiu Costa Daurada reprèn la seva participació a la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes i també a la Copa Catalana després de 6 anys d’absència gràcies a les aportacions dels membres del club i al suport econòmic de l’Ajuntament de Reus.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i el president del club, Manel Seva, han presentat avui el nou projecte de l’entitat, que vol consolidar-se en els pròxims anys com a referent d’aquest esport a les nostres comarques.

Tal i com ha explicat el president del club, el CE Costa Daurada es planteja aquest retorn amb la intenció de créixer paulatinament com a club de manera que es pugui plantejar en un futur reptes més ambiciosos, com seria a hores d’ara accedir a la lliga espanyola. Actualment la lliga catalana és integrada per un total de 8 equips.

Per la seva part, Jordi Cervera ha expressat la voluntat d’ajudar des de l’Ajuntament de Reus a aconseguir que l’entitat es mantingui com un projecte estable i consolidat que pugui atraure jugadors i aficionats tant de Reus com de poblacions veïnes, de manera que sigui un referent de l’esport inclusiu a casa nostra. En aquest sentit, un dels objectius del club és que tothom pugui accedir a l’esport, com una eina de cohesió social i integració.

Referent al Camp
Des del CE Costa Daurada es volen establir sinergies amb altres municipis on hi ha jugadors que per les seves característiques podrien adherir-se a aquesta competició per poder créixer i donar més oportunitats als esportistes del Camp de Tarragona.

Els responsables del club han fet una crida a possibles empreses col.laboradores perquè donin suport al projecte, de manera que puguin aconseguir visibilitat en els partits tant a escala nacional com estatal.

La plantilla de l’equip és integrada pels següents membres: Jordi Bofarull Serra, Jesús Vázquez Hernández, Eloy Segura Puig, Andreu Castro Martínez, Manel Seva Vicente, Javi Vendrell Mercado, Marcos Codinachs tous, Jordi Fontana Fortuny, Eric Arredondo López, Álex Lara Fuentes, David González, Hatim Omary, Pere Anguera, Youssef El Moumene, Jaime Muñoz Falcón i David Alsina Caballero.

Aquesta entitat entrena de manera habitual a les instal·lacions del Pavelló Olímpic de Reus, els dimarts i dijous de 15:00 a 17:15 h. El primer partit d'aquesta temporada el jugarà el pròxim 30 de setembre a les 17:00 h al Pavelló Olímpic Municipal contra el Girona.