Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El Pavelló Olímpic acull la 36a trobada de mestres d'educació física de centres educatius de primària del Baix Camp

09/11/2015

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus ha acollit la 36a trobada de mestres d'educació física, inclosa en el Seminari d'Educació Física del Pla de Formació de Zona del Departament d'educació i que organitza conjuntament el Consell Esportiu del Baix Camp, l'Institut Municipal d'Esports de Cambrils i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus mitjançant Reus Esport i Lleure.

Un total de 50 mestres de 36 centres públics i concertats, reunits el passat divendres 6 de novembre, han treballat els continguts formatius «L' Handbol a l'escola», a càrrec del Delegat de la Federació Catalana d'aquest esport a Tarragona i Terres de l'Ebre, Claudi Olivé.

Aquesta activitat s'engloba en el programa de dinamització esportiva als centres educatius impulsat pels ajuntaments de la Comarca i el Consell Esportiu del Baix Camp i compta amb la col·laboració del Comitè Organitzador dels Jocs mediterranis Tarragona 2017.

Aquest curs, els educadors podran assistir a dues trobades formatives més a desenvolupar els mesos d'abril i juny, on treballaran altres continguts en modalitats com l'esgrima i els esports adaptats.