Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus, seu de la Copa del Rei d’Hoquei Patins 2016

04/11/2015

La ciutat de Reus serà la seu de la Copa del Rei d’Hoquei Patins 2016 del 25 al 28 de febrer, després que la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) hagi escollit la candidatura presentada pel Reus Deportiu i l’Ajuntament de Reus per organitzar aquest esdeveniment a la capital del Baix Camp.

El format de la Copa d’Hoquei Patins, consolidat per la RFEP en les últimes edicions, es viurà en la vessant competitiva del 25 al 28 de febrer i hi participaran l’equip amfitrió, el Reus Deportiu, fins a completar la nòmina de vuit equips participants amb els equips millors classificats en finalitzar la primera volta de l’OK Lliga.

L’escenari principal serà el Pavelló Olímpic Municipal, que reviurà aquesta competició després que ja s’hi va portar a terme aquest esdeveniment l’any 2005. El Pavelló Olímpic Municipal és un equipament que va ser seu olímpica dels Jocs de Barcelona’92, on es van realitzar diferents proves de patinatge i hoquei patins. A més, la passada tardor de 2014, el Pavelló va ser l’escenari del Mundial de Patinatge Reus 2014, en el qual van participar representants d’arreu del món en les diferents disciplines del patinatge artístic.

Projecte de ciutat
El projecte presentat per la candidatura de Reus vol posar en valor el lideratge de Reus en el món del patinatge i l’hoquei patins i és una aposta conjunta del Reus Deportiu i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus. Totes dues institucions volen aprofitar aquest esdeveniment per impulsar una campanya de suport a la formació de base d’aquesta modalitat esportiva a tot l’àmbit territorial d’influència de la ciutat i també atraure joves aficionats com a espectadors.

Aquest projecte, del qual només falta tancar els continguts específics, s’orientarà a la realització de diferents clínics de formació els dies previs al campionat, i es convidarà tots els clubs de la federació territorial a participar-hi. En paral·lel, i de manera complementària, s’oferirà a tots els jugadors d’hoquei base de la demarcació i als joves dels instituts del Baix Camp l’entrada gratuïta a la grada jove del campionat fins a completar un aforament de 750 localitats, tant el dijous com el divendres de campionat coincidint amb els quarts de final de la competició.

La Copa, de la qual es farà el sorteig previ els últims dies de gener a Reus, és un esdeveniment esportiu que servirà com a prova pilot pels voluntaris dels Jocs Mediterranis 2017 a la seu de Reus.

Fases de la Competició

  • 2 partits eliminatoris de quarts de final dijous dia 25 de febrer
  • 2 partits eliminatoris de quarts de final divendres 26 de febrer
  • 2 partits eliminatoris de semifinals dissabte 27 de febrer
  • FINAL Copa del Rei d’Hoquei Patins 2016 diumenge 28 de febrer.

Abonaments i entrades
Un cop constituït el Comitè Organitzador està previst fixar els preus dels abonaments i les entrades per la competició. En primer lloc, i de manera anticipada, es posaran a la venda els abonaments. Tot seguit es posaran a la venda les entrades de cada una de les jornades un cop s’hagi realitzat el sorteig.

Fitxers Relacionats: