reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

El Pavelló Olímpic Municipal estrena la nova sala d’activitats dirigides

12/02/2020

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; i el regidor d'Esports, Josep Cuerba, han visitat aquest dimecres 12 de febrer la nova sala d'activitats dirigides que el Pavelló Olímpic Municipal ofereix als usuaris, una vegada finalitzades les obres d'adequació de l'espai. La nova sala és complementària als espais que l’equipament esportiu ja té destinats actualment al servei de gimnàs.

La nova sala s'ha obert on fins ara hi havia dos espais destinats a magatzem. L’obra que s'hi ha realitzat ha consistit en l’enderroc parcial de la paret que separava els dos magatzems per tal de comunicar les estances. L’espai resultant ha permès l’obertura de la sala d’activitats, així com espais més petits, destinats a vestíbul i traster.

El paviment de la nova sala d’activitat dirigides s'ha col·locat nou amb material apte per a la pràctica esportiva; i tant el revestiment del sostre com de les parets s'ha fet amb materials que absorbeixin el so.

Per tal de donar la màxima llum natural possible a l’espai, s'han substituït les portes d’accés, opaques, per portes de fusteria metàl·lica amb vidre. També s’ha augmentat la superfície de les obertures exteriors existents (reixes) que s'han substituït per finestres.

La sala permetrà diferents modalitats d’activitats que ampliaran l’oferta existent i que s’anirà adequant a l’incremnent de la demanada dels usuaris i a les noves tendències esportives. Les característiques de les activitats s‘orienten a grups reduïts per poder oferir una atenció personalitzada.

La graella d’activitats del mes de febrer i març inclou activitats d’entrenament en suspensió, ABD (abdominals) GAD (gimnàstica abdominal hipopressiva) i sessions d’entrenament global orientats al treball de tots els grups musculars conegut com a Full Body Workout oferta que complementa  l’actual graella d’activitats  de les dues sales existents.