Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El Trofeu Carlos Ferran de ciclisme torna aquest diumenge al passeig Prim amb la desena edició

22/08/2019

El Trofeu Carles Ferran, una de les principals trobades ciclistes que es realitzen a la ciutat i a les comarques de Tarragona, torna aquest diumenge, 25 d'agost al passeig Prim de Reus. Amb una volta d'1,2 km i un recorregut total de 65km, el trofeu s'ha convertit en una prova consolidada, que reuneix cada an un nombre força important de corredors.

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports, col·labora en l’organització de la desena edició del trofeu Carlos Ferran, que el Club Ciclista Promoevents organitza aquest diumenge a partir de les 11:00 h. El passeig Prim és, un any més, l'escenari per on es desenvoluparà a aquesta prova de 65 quilòmetres de recorregut, en què participaran corredors de carretera en les categories Sub 23, Elit, Master 30 i Master 40. Les inscripcions es tanquen aquest dijous 22 d'agost a les 24:00 h.

Entre els actes paral·lels a la competició, és previst que a les 10:00h es faci una sardinada popular per a tots els participants i públic assistent.

Pel bon desenvolupament de la competició el dispositiu de la Guàrdia Urbana preveu tallar el trànsit als accessos al passeig Prim i també la prohibició de l’aparcament de vehicles en tot el circuit. 

En record del Carles Ferran
La bicicleta ha estat sempre vinculada a la família Ferran. La passió per les bicicletes de Carlos Ferran el va portar, el 22 de gener de 1979, a fundar amb un grup d’amics l’Unió Ciclista Barri Fortuny. Durant 20 anys, el club ha organitzat centenars de curses i ha format més de 500 ciclistes a les seves files. La tasca social del club va arribar fins i tot a organitzar les festes del barri, o l’homenatge a la tercera edat, per a més de 300 jubilats.

És per aquest motiu que, després de tants anys i mitja vida dedicada a la seva passió, aquesta prova esdevé un homenatge pòstum a la seva figura, amb l’ànim de poder mantenir l’alt nivell assolit i repetir aquest trofeu durant molts anys més.