Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

El web www.reusesport.cat, de RELLSA, renova la seva imatge i s’adapta al mòbil

30/11/2015

El lloc web www.reusesport.cat, de Reus Esport i Lleure SA (RELLSA), es renova per adaptar-se als dispositius mòbils, a través del disseny responsiu, i actualitza la seva imatge.

A través del nou web és més fàcil accedir al Mapa d’instal·lacions esportives per ubicar els principals equipaments al mapa i també per obtenir informació de les característiques i fotografies de les diferents instal·lacions.

A la portada, destaca el calendari que dóna accés ràpid a les activitats que es desenvolupen a les instal·lacions municipals: les activitats de temporada com el Gimnàs del Pavelló Olímpic, la Lliga All Star de bàsquet i la Lliga Mil·leni de Futbol 7 o els esdeveniments puntuals, com la Copa del Rei d’Hoquei patins, entre altres

Els continguts de la pàgina web es completen amb l’apartat de notícies i amb la informació corporativa de RELLSA (perfil del contractant, portal de Transparència i Borsa de Treball…)

Reus Esport i Lleure SA gestiona diversos equipaments i espais esportius de titularitat municipal i desenvolupa projectes, programes, activitats i serveis esportius. En l’àmbit del lleure també desenvolupa organitzacions emblemàtiques com el Parc de Nadal.