reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Els tornejos Mare Nostrum de futbol i bàsquet tornen a Reus aquesta Setmana Santa

06/04/2023

La ciutat de Reus acull de nou aquesta Setmana Santa el torneig Mare Nostrum Cup de futbol i el torneig Mare Nostrum de bàsquet, dos dels tornejos més importants en nombre d’esportistes i pernoctacions dels que es realitzen a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

El Mare Nostrum de bàsquet arriba enguany a la 13a edició amb la novetat que s’han programat dos tornejos degut a la gran demana d’equips que volen participar.

· XIII MNBASKET del 3 al 5 d'abril amb 192 equips participants.

· I PLUS BASKET del 6 al 9 d'abril amb 86 equips participants.

En total seran 278 equips de bàsquet amb més de 4000 persones vingudes de diferents zones de l’Estat (Catalunya, Madrid, Euskadi, Aragó i València). El Mare Nostrum és converteix un any més amb el torneig més important de l’Estat, on la Costa Daurada serà la capital de bàsquet per Setmana Santa. Les competicions esportives es disputaran a Reus a les pistes del Pavelló Olímpic Municipal i als polilleugers Ciutat de Reus, Cèlia Artiga, Alberich i Casas i Joan Rebull.

Pel que fa al Mare Nostrum Cup de futbol, aquest es consolida entre els torneigs de futbol mes importants de l’estat,  tindrà lloc del 6 al 19 d’abril, i comptarà amb 390 equips i 7.500 participants. A Reus, es jugarà als camps municipals de la Pastoreta, Reddis, a l’annex de l’Estadi Municipal, al camp del Districte V i al Mas Iglesias.

Des de la Regidoria d’Esports i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA s’aportarà a aquesta iniciativa les instal·lacions esportives municipals.