Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Forn Sistaré col·labora amb la Cursa de la Dona per recaptar fons contra el càncer

25/04/2019

La Cursa de la Dona 2019, que es corre el pròxim 5 de maig, disposa d’una nova col·laboració que permetrà ampliar els canals de recaptació de fons econòmics a favor de la lluita contra el càncer. Es tracta de la “Galeta de la Cursa de la Dona”, que el Forn Sistaré comercialitzarà als seus establiments per destinar tots els fons que es recaptin a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA).

El responsable de Forn Sistaré, Xavier Pàmies, ha explicat que es tracta d’una galeta basada en els ingredients i simbologia de la galeta dedicada a la patrona de la ciutat, la verge de Misericòrdia, tot i que adaptada a una mida més reduïda. Els ingredients inclouen oli d’oliva DOP Siurana, vermut Miró, Avellana de Reus, farina, sucre i mantega.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha agraït el gest de col·laboració de Forn Sistaré i ha aprofitat fer una crida a les dones a participar a la cursa prevista el dia 5 de maig a Reus. També ha animat al conjunt de la ciutadania a donar suport a la campanya de recaptació de fons per afavorir la recerca sobre el càncer.