Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Gala de lliurament dels IV Premis Esport i Ciutat

07/10/2015

El pavelló olímpic de Reus és l’escenari aquest dijous 8 d’octubre a partir de les 20:30h de l’acte de lliurament dels IV Premis Esport i Ciutat, els guardons que reconeixen anualment esportistes i entitats vinculats a la ciutat que hagin destacat durant la temporada esportiva 2014-15. La gala es retransmetrà en directe Canal Reus TV.

Les diferents categories que es reconeixen en els Premis Esport i Ciutat són les següents:

• Premi Pioners de l’esport: Reconèixement a la tasca dels homes i dones que amb la seva dedicació, van impulsar els inicis de l’esport a la ciutat en qualsevol de les vessants pròpies d’aquest impuls, com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador.

• Premi Dirigents de l’esport: Dirigit a aquells dirigents de l’esport actius de la temporada i que amb la seva funció, han contribuït o contribueixen a l’èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport.

• Premi Tècnics de l’esport: Rerconeixement a l’excel·lència de la funció de tècnic esportiu, tant dels esports de competició, com de l’esport base o formatiu, valorant tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat.

• Premi Valors de l’esport: Premi a les accions, comportaments o actituds de clubs, equips, esportistes, seccions esportives o grups humans que destaquin pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport. També es reconeixen accions o iniciatives directament relacionades amb l’esport de la ciutat, amb els seus esportistes o institucions.

• Premi Esport Adaptat: Guardó a esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Per accions que destaquin pel seu esforç, dedicació i/o consolidació de l’esport adaptat a la nostra ciutat i/o que contribueixin a la seva difusió, que facilitin l’accés a la pràctica esportiva i/o a la màxima difusió d’aquest.

• Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives: Reconeixement al millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada objecte del premi.

• Premi Millor esportista de la Ciutat de Reus: Premi al millor esportista de la ciutat femení i masculí en les categories màster, promoció i absoluta.
ha fet merèixer l’ascens a la màxima categoria estatal.

• Premi d’Honor quan concorrin circumstàncies especials en persones o institucions que pels seus actes, accions o decisions es considerin mereixedores d’aquesta distinció excepcional.