Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

I Torneig de Golf Ciutat de Reus al Club de Golf Aigüesverds

14/06/2016

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el president del Club de Golf Aigüesverds, Felipe Giménez, han presentat aquest dimarts el I Torneig de Golf Ciutat de Reus, que es disputarà a les instal·lacions del club reusenc el pròxim 16 de juliol en modalitat Stableford. La competició és oberta a la participació de qualsevol jugador interessat i inclourà la presència d'inscrits tant de dins com de fora de la ciutat.

El regidor d'Esports ha destacat la trajectòria del Club de Golf Aigüesverds en la promoció d'aquest esport, especialment pel que fa a les categories de base. També ha recordat que es tracta d'un esdeveniment que representa una oportunitat de promoció per a la ciutat pel que fa a la presència de convidats de fora de Reus i ha subratllat les característiques del golf com un esport saludable apte per a persones de quasi totes les edats. Cervera ha esmentat la campanya “Reus de bon cor”, de foment de la pràctica esportiva i que pretén reduir el sedentarisme entre la ciutadania.

En aquest sentit, el president del club, Felipe Giménez, ha fet una crida a les persones interessades a conèixer aquest esport a assistir el dia 16 de juliol al torneig per poder-ne gaudir i viure de manera directa un esdeveniment golfístic. Al mateix temps, ha recordat que es tracta d'un esport força assequible que actualment practiquen persones de totes les edats i condicions. Giménez ha explicat que el club ha signat recentment convenis de col·laboració amb altres entitats esportives de Reus, com ara el Reus Deportiu i el Club Tennis Reus Monterols, i que pròximament hi ha la intenció de fer extensiva aquesta col·laboració amb el Club Natació Reus Ploms. L'alcalde, Carles Pellicer, que ha assistit a la presentació del torneig, ha donat suport a l'organització de l'esdeveniment.

Fitxers Relacionats: