Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

I Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, aquest dissabte al Pavelló Olímpic Municipal

15/03/2016

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus és l'escenari aquest dissabte, 19 de març, durant tot el dia, del I Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, que aplegarà a la ciutat 380 gimnastes pertanyents a 20 clubs d'arreu de Catalunya, així com els seus acompanyants. Les participants corresponen a totes les categories, des de les inferiors fins a l'elit de la gimnàstica rítmica actual.

L'esdeveniment és organitzat per l'Associació Esportiva Pare Manyanet i té el suport de l'Ajuntament de Reus. El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha recordat que “aquesta cita contribueix a consolidar Reus com a capital esportiva de referència a Catalunya” i ha recordat que “la feina desinteressada de moltes famílies i voluntaris farà possible el desenvolupament d'aquest trofeu”. Cervera ha animat la ciutadania reusenca a assistir a les diferents sessions que es realitzaran des de les 8:30 fins a les 20:00 h al Pavelló Olímpic. Es preveu que aquesta competició porti a la ciutat unes 1.500 persones entre esportistes, les seves famílies i acompanyants.

Des de l'organització, Júlia Sesmilo ha recordat que es tracta d'una competició no inclosa en el calendari federatiu, de manera que ofereix la possibilitat de realitzar els exercicis fora de la pressió que suposen les competicions oficials. Entre els atractius d'aquest esdeveniment destaquen les exhibicions de gimnastes que han mostrat el seu interès per assistir-hi i que actualment competeixen en el circuit nacional, com per exemple Gerard López, campió d'Espanya absolut de Gimnàstica rítmica 2015, així com gimnastes del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat que també participen a competicions d'àmbit estatal.

Recentment, en concret dissabte 12 de març, el Pavelló Olímpic Municipal de Reus ha estat la seu del Campionat de Karate Infantil - Trofeu Ciutat de Reus, organitzat per l'AMPA de l'Escola Teresa Miquel i Pàmies, el Club Mizoguchi Sensei i la Federació Catalana de Karate, que ha reunit a Reus 400 participants i els seus acompanyants.