reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Inaugurada la pista de pàdel de la plaça del Mercadal

25/02/2022

L’Ajuntament de Reus ha inaugurat aquesta tarda la pista de pàdel que s’ha muntat a la plaça del Mercadal per acollir les finals del torneig Open Reus Pro Pàdel així com una sèrie d’activitats dirigides a les escoles, l’esport base de la ciutat i altres col·lectius. Aquest torneig està organitzat per Reus Esport i Lleure amb els clubs i centres de pàdel de la ciutat i la col·laboració de Maximum. La inauguració oficial ha estat presidida per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, que ha donat el tret de sortida a l'esdeveniment; i ha comptat també amb la intervenció del regidor d’Esports, Pep Cuerba. A més, hi han assistit altres membres de la corporació i representants dels clubs i centres de pàdel, de les associacions de comerç i altres col·lectius de la ciutat. Tot seguit ha tingut lloc la sacada d'honor, que l'ha fet, a petició de l'alcalde, un nen que estava assegut a les grades com a públic de l'acte inaugural.

Just després ha tingut lloc un partit d'exhibició i han començat els primers partits de les finals de l'Open Reus Pro Pàdel, el torneig que s'ha anat jugant a les instal·lacions dels diferents clubs i indoors de Reus durant el mes de febrer: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

Des d'avui i fins al 6 de març es podrà gaudir de les diferents activitats amb accés lliure programades en horari de 9.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.30h. Una programació que vol escalfar també l’ambient previ a la disputa al World Padel Tour Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022, prova puntuable que tindrà lloc del 8  al 13 de març al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, que comptarà amb la participació d'esportistes de prestigi internacional i pel qual la ciutat ja es prepara amb accions de promoció específiques com una pancarta gegant a la façana del Gaudí Centre, entre d'altres. Entre el top 10 mundial d'aquest esport destaca també la jugadora reusenca Ari Sanchez.

Escoles i entitats

Al llarg d'aquesta setmana, i abans de l'arribada del torneig internacional, a més de les finals dels clubs passaran pel Mercadal diferents escoles de la ciutat a fer un tastet d’aquest esport així com grups d'esport adaptat com per exemple l’associació Supera’t. Diumenge 6 de març serà el torn dels guanyadors dels partits sortejats a través de les xarxes socials de Reus Esport i Lleure.

El calendari definitiu de partits es podrà consultar al web reusesports.cat.