reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Incidències de mobilitat amb motiu de la 9ª Cursa de Sant Silvestre de Reus

29/12/2017

Amb motiu de la 9ª edició de la Cursa de Sant Silvestre de Reus “La Nostra”, que es disputa aquest diumenge dia 31 a la tarda, es preveuen diferents incidències de mobilitat a tot el recorregut de la cursa i a les zones properes a aquest trajecte a partir de primera hora del matí i fins aproximadament les 19:00 h. En concret, es tallarà el trànsit de vehicles a l'itinerari que va des del punt de sortida i arribada (davant La Fira Centre Comercial) pel parc de Sant Jordi, carrer Gaudí, plaça de la Llibertat, avinguda Prat de la Riba, entorn del Mercat Central, carrer de Sant Joan i tot el tomb de ravals.

Recorregut
La descripció detallada del recorregut d'aquesta cursa que s'inicia a les 17:00 h i representa 5 quilòmetres de distància per l'interior de Reus és el següent:

  • Sortida de la cursa: Avinguda Sant Jordi - Centre comercial "La Fira"- Direcció Plaça Llibertat - Gir 180º - Avinguda Sant Jordi, direcció Plaça Pompeu Fabra - Carrer Gaudí - Carrer Gral. Moragues - Plaça Llibertat - Travessia Sant Pau - Carrer Sant Pau -Avgda. Prat de la Riba - Avinguda President Companys - Carrer Sant Joan - Plaça Prim - Raval de Jesús - Raval Martí Folguera - Raval de Robuster - Raval de Sant Pere - Raval del Pallol - Raval de Sant Anna - Carrer Llovera - Carrer Boule - Carrer dels Recs -Plaça LLibertat - Avinguda Sant Jordi - Arribada dins la coca central de la Plaça de l'Univers - Centre Comercial LA FIRA

Sansi Kids
La Cursa de Sant Silvestre tindrà una versió infantil distribuïda en tres categories a partir de les 16:00 h i amb sortida al mateix punt de l'avinguda de Sant Jordi. Aquesta prova pels més petits arriba enguany a la quarta edició.

Tota la informació sobre les curses de Sant Silvestre de Reus, sobre les inscripcions i detalls organitzatius es pot consultar al web de la cursa.